Ashram Glazen Huis 2016

By Jordi Wolswijk / On

Coördinatie mediateam, design huisstijl, livestream, videocontent en sociale media. 


Projectleiding: Mike van der Velde, Linda Bruin
Cluster coördinatie Mediateam en vormgeving : Jordi Wolswijk
Mediateam: Lars Beukenkamp, Joey Mansveld, Taco Snelleman, Flor Schrik, Daya Hendriks
Cluster coördinatie Licht: Ben Klompen

Data: 22-12-2016 10:00 uur t/m 23-12-2016 11:00 uur
Locatie: Ashram College – Alphen aan den Rijn


Projectomschrijving:

Het Ashram Glazen Huis is een jaarlijks terugkerend evenement op het Ashram College in Alphen aan den Rijn. In de laatste dagen voor de kerstvakantie wordt traditiegetrouw 24 uur lang live radio gemaakt voor het goede doel. Deze actie is via een livestream op internet te volgen.

Voorbereiding 

schermafbeelding-2016-12-12-om-10-59-08

Ter voorbereiding ben ik bij dit project betrokken als coördinator van het mediateam. Dit houdt in: een producerende taak in het regelen van interviews en camera/verslaggevers, de video promotie via sociale mediakanalen en binnen het Ashram College, de technische realisatie van de livestream en programmering van video-items. Daarnaast zorg ik voor de personele planning voor video schakeltechniek en video-items die tijdens het evenement worden opgenomen en verwerkt.

Video-Items
Voorafgaand aan het Ashram Glazen Huis publiceren we een serie over de DJ’s die het huis zullen betreden. Tijdens het evenement worden er items gemaakt van belangrijke momenten, zoals de opening, optredens en acties van leerlingen. Deze worden op de sociale media kanalen en youtube gepubliceerd: Youtube Kanaal Ashram Glazen Huis

Huisstijl
Tevens zorg ik ieder jaar voor de huisstijl van het Ashram Glazen Huis. Het gaat hierin om het logo, de poster en andere grafische vormgeving voor promotie op sociale media en tijdens de livestream.

line_up_7201 2016-agh-stream-titel-sociale-media

2016-agh-line_up  2016_1-sociale-media-ashram-glazen-huis  2016_1-ashram-glazen-huis